Over deze website

Het leven is er om gevierd te worden. Om te beleven en te ervaren. Met volle teugen.

Samen, met familie, vrienden en geliefden. Ondernemen, actief zijn, ervaringen opdoen. Verhalen vertellen.

Alleen dat is niet zo makkelijk. Wanneer je je buik vol hebt, van een chronische ziekte.

Een ziekte die niet vaak besproken wordt. Laat staan gekend is. Een ziekte die een enorme impact heeft, op het leven van jou, en jouw naasten.

 

Alleen verdient jouw leven meer. Net zoals iedereen, maar op jouw manier.

Om dat te bereiken kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Een houvast om meer uit het leven te kunnen halen. Want, zo vinden wij, een leven met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hoeft niet alleen een nadeel te zijn.

Ook dat leven verdient het gevierd te worden. Door iedereen, samen en met elkaar.

 

Voor beter leven.

Over Takeda

Deze website is opgezet door Takeda Nederland bv en is in de basis ontwikkeld in overleg met Crohn & Colitis NL, MDL-artsen, IBD-verpleegkundigen en wetenschappers.

Takeda is een onderzoeksgedreven wereldwijde farmaceutische onderneming die zich samen met zorgverleners vastbesloten inzet voor een betere gezondheidszorg en een mooiere toekomst voor patiënten wereldwijd. Meer informatie over Takeda is beschikbaar op www.takeda.nl.

Contact

Wil je met ons in contact komen?
Stuur dan een e-mail naar nl.info@takeda.com.

Gebruik dit e-mailadres alsjeblieft niet om bijwerkingen of productklachten te melden. Als je denkt dat je een medische bijwerking of reactie van een product van Takeda hebt gehad, neem dan contact op met je arts of apotheker.